Skip to content

Termeni si conditii

Termeni și Condiții pentru Magazinul Online Shutter Visual Arts SRL

Data ultimei actualizări: 25.07.2023

 1. Introducere Bine ați venit pe site-ul magazinului nostru online sispro.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza acest site. Accesarea și utilizarea site-ului implică acceptarea dumneavoastră necondiționată a acestor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.
 2. Definiții
 • “Magazinul Online” reprezintă sispro.ro, furnizorul site-ului de comerț electronic și a serviciilor asociate.
 • “Utilizator” se referă la orice persoană care accesează și utilizează site-ul sispro.ro
 • “Produs” se referă la bunurile și/sau serviciile disponibile pentru achiziționare pe site-ul sispro.ro
 1. Utilizarea site-ului (a) Accesul la site-ul nostru este permis temporar și ne acordăm dreptul de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, serviciile noastre fără notificare prealabilă. Nu suntem responsabili pentru orice indisponibilitate temporară a site-ului din motive tehnice, de întreținere sau alte cauze din afara controlului nostru. (b) Pentru a putea face achiziții pe site-ul nostru, utilizatorul trebuie să fie major sau să aibă acordul părinților sau tutorelui legal.
 2. Drepturile de proprietate intelectuală (a) Conținutul prezent pe site-ul sispro.ro, incluzând dar fără a se limita la texte, imagini, logo-uri, grafică, sunt protejate de drepturile de autor, mărci comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală, și nu pot fi utilizate fără acordul scris al proprietarului. (b) Utilizatorilor li se acordă o licență limitată, revocabilă și non-exclusivă pentru a accesa și utiliza site-ul și conținutul acestuia în scopuri personale. Orice altă utilizare, inclusiv dar fără a se limita la reproducere, modificare, distribuire, transmitere sau expunere publică a conținutului site-ului, este strict interzisă.
 3. Comenzi și Contracte (a) Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, utilizatorul face o ofertă de cumpărare a produselor respective. (b) Vom confirma primirea comenzii prin intermediul unui email automat. Această confirmare nu reprezintă acceptarea ofertei. (c) Acceptarea ofertei și formarea contractului de vânzare au loc atunci când expediem produsele comandate către utilizator. Vom trimite un email de confirmare a expedierii.
 4. Prețuri și Plăți (a) Prețurile produselor afișate pe site-ul nostru includ TVA conform legislației în vigoare. (b) Plățile se pot efectua utilizând metodele de plată disponibile pe site. În momentul plății, utilizatorul confirmă că are dreptul de a utiliza metoda de plată selectată. (c) Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile produselor în orice moment fără notificare prealabilă, dar aceste modificări nu vor afecta comenzile deja plasate.
 5. Livrare (a) Livrarea produselor se va face conform informațiilor furnizate în procesul de comandă. (b) Vom depune eforturi rezonabile pentru a livra produsele în termenul specificat în momentul plasării comenzii. Cu toate acestea, nu ne asumăm responsabilitatea pentru întârzierile cauzate de terțe părți sau din alte motive din afara controlului nostru.
 6. Returnarea produselor (a) Pentru informații detaliate despre politica noastră de returnare, vă rugăm să consultați pagina dedicată de pe site. (b) În cazul returnării produselor, utilizatorul trebuie să respecte procedurile și termenii specificați în politica noastră de returnare.
 7. Limitarea răspunderii (a) Magazinul nostru nu va fi responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului și a conținutului acestuia. (b) Nu garantăm că site-ul va fi întotdeauna disponibil și funcțional fără întreruperi sau erori.
 8. Confidențialitate (a) Informațiile personale ale utilizatorului sunt protejate conform Politicii noastre de Confidențialitate. Vă rugăm să citiți această politică înainte de a utiliza site-ul nostru.
 9. Jurisdicție și Legislație aplicabilă (a) Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați de și vor fi interpretate în conformitate cu legile din [Tara/Mediul legal]. Orice litigii legate de acești Termeni și Condiții vor fi de competența instanțelor din [Tara/Mediul legal].
 10. Modificări ale Termenilor și Condițiilor (a) Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar utilizarea continuă a site-ului după publicarea modificărilor va reprezenta acceptarea acestora.

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați de la sispro.ro. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați.